Meteen naar de inhoud

Samen betekenis geven aan transformaties in het Sociaal Domein

De juiste verbinding met elkaar

Workshops en presentaties op maat

Behoefte om inzichten van Contracts & More mee te krijgen, ervaringen met collega’s uit het werkveld te delen en jouw eigen ideeën te toetsen? Aan de hand van de workshops en presentaties op maat, met een beperkte groepsgrootte, worden alle kansen geboden als hulpmiddel bij de transformatie die aan de orde is. Dat kan met als gezamenlijk resultaat een roadmap, handreiking met tips & trics of andere vorm op maat. Presentaties kunnen worden aangereikt als inspiratie en naslag.

Tijdelijke en duurzame inzet

Tijdelijke inzet voor transformaties

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van transformeren, inkoop- en contractmanagement in het Sociaal Domein, om een functie waar te nemen of gerichte projectopdracht te realiseren? Aan de hand van interim-inzet, op maat en met commitment op de beoogde transformatie wordt duurzame vooruitgang geboekt. Dat kan in een rol als project- of contractmanager, inkoopadviseur of interim- adviseur op management- en directieniveau. Of in een rol die niet direct in een functie te vatten is.

TransformeRen met leren en ontwikkelen

Onboarding en talentontwikkeling

Behoefte om een ingezette Transformatie te bestendigen in de organisatie en bij te dragen aan Talentontwikkeling? Met behulp van creatieve oplossingen wordt geholpen bij de selectie en onboarding van potentieel talent in het Sociaal Domein. Dat kan door plek te creëren in de organisatie en begeleiding in te richten, nieuwe energie vanuit Contracts & More tijdelijk beschikbaar te stellen of in een andere vorm die haalbaar is.

concrete (tussen)producten

Projecten en transformatie-advies

Behoefte aan expertise en beknopt advies met een helder resultaat voor ogen, dat van belang is om het Sociaal Domein te verbeteren? Met behulp van concrete invulling wordt geholpen met een cruciaal onderdeel om de transformatie te laten slagen. Dat kan door het afnemen van een transformatiescan, het uitvoeren van een praktijkonderzoek of een andere vorm op maat.